Поездка пустыни была вне этого мира. Две ночи, три дня, и все мы носили ту же самую одежду все время! Это - длинный вход, но я обещаю, что это - все еще только описание скелета. Мы начали с довольно беспрецедентной автобусной поездкой к Оазису Bahariya, приблизительно пять часов к юго-западу от Каира. Bahariya - тип маленького города, с которым Вы можете быть знакомыми; все там, казалось, знали друг друга. Телеги осла и стенды фруктов и дети, бегущие вокруг всюду. Когда мы вышли из автобуса в Bahariya, все эти парни там конечно, пытаясь снять нас к этому или тому месту или войти в их автомобиль или что бы то ни было. Один из них сказал, что он знал Safir в Каире (туристическое агентство, мы устроили вещи с), таким образом мы добрались позади его Джипа. Я думал в этой поездке о том, как, путешествуя в Египте, Вы действительно не можете питать никакие типы ожиданий, и Вы не можете попробовать и создать поездку, которую Вы предполагаете. Вы должны признать, что Вы только не будете знать то, что собирается случиться; за исключением чрезвычайной опасности, Вы ДОЛЖНЫ пойти с потоком, и счастливо принять неожиданное. Для меня и моих попутчиков это не было проблемой, это только было в моих мыслях, поскольку мы поднялись в этот случайный джип с этим случайным парнем, когда мы вышли из автобуса. Были другие пункты в поездке также, где мы не были действительно уверены, как дела шли объединиться, но затем все всегда решаемое удивительно, в египетском типе пути. Мы поехали позади этого джипа к гостинице, где удивительный обед осуществился перед нами. Мы поели с австралийским ребенком, который путешествовал через Ближний Восток, и он присоединился к нам, когда мы формировали кочан в пустыню. Четыре из нас сидели в многоместных нераздельных сиденьях позади джипа, и австралийский ребенок и водитель сидели впереди.
Мы оставили Bahiraya и скоро вели дело с Black пустыня
This trip made me wish I knew more about Geology! For some reason, all the rocks, and basically everything in the Black Desert are (of course) black. Around six pm we reached the White desert, where we stopped for the sunset/ifTar, so that the driver and his friends in another car we met up with could break their fast. The sun was bright orange as it set, casting warm light on all these Dr. Suess style rock formations surrounding us. It was pretty surreal, I must say. We were talking there about how there is the splendor of the Pyramids or the Taj Mahal, and then there is the splendor of the desert or the mountains, and it's a different animal entirely. We drove a bit from the place where we had ifTar and set up camp in the middle of White Desert. Our party was two jeeps, three Bedouin guys, two French guys (father and son), one Australian kid, and us four americans. They parked the jeep in an L shape, and lay out the camp at the crux of it. Miriam had this light-up frisbee which we tossed around in the desert- it looked like a flying saucer, and we seriously could have been on Mars what with all the crazy rock formations. Then it was dinner time! It was pretty lavish actually- they cooked amazing food for us, and tea afterwards, and then we ate sweet potatoes cooked in tinfoil in the coals of the fire. Sitting around the fire we were telling jokes in Arabic, English, French, and for some reason Spanish. The Bedouin guys music which was pretty ridiculous- flute-like instrument and drum and singing; Miriam and I danced a bit. We ventured to climb some of the rock formations before falling asleep under the stars (a special luxury- you can't see them in Cairo!)
Эта поездка заставила меня жаль, что я не знал больше о Геологии! По некоторым причинам, все скалы, и в основном все в Черной Пустыне является (конечно) черным. Приблизительно шесть пополудни, мы достигли Белой пустыни, где мы остановились для sunset/ifTar, так, чтобы водитель и его друзья в другом автомобиле мы встретились с, могли разговеться. Солнце было ярким апельсином, поскольку это установило, проливая теплый свет на все эти горные формирования стиля доктора Suess, окружающие нас. Это было довольно ирреально, должен сказать я. Мы говорили там, о том, как есть блеск Пирамид или Taj Mahal, и затем есть блеск пустыни или гор, и это - различное животное полностью. Мы ездили немного от места, где мы имели ifTar и настраивали лагерь в середине Белой Пустыни. Нашей стороной были два джипа, три Бедуинских парня, два французских парня (отец и сын), один австралийский ребенок, и мы четыре американца. Они оставили джип в форме L, и вынимать лагерь в затруднении этого. Miriam имела, это освещает летающую тарелку, которую мы бросили вокруг в пустыне - это было похоже на летающую тарелку, и мы серьезно, возможно, были на Марсе что со всеми сумасшедшими горными формированиями. Тогда это было обеденное время! Это было довольно щедро фактически - они приготовили удивительную пищу для нас, и чай впоследствии, и затем мы съели бататы, приготовленные в фольге в углях огня. Заседание огня мы говорили шутки на арабском, английском, французском, и по некоторым причинам испанском языке. Бедуинская музыка парней, которая была довольно смешна - подобный флейте инструмент и барабан и пение; Miriam и я танцевали немного. Мы рисковали подняться на некоторые из горных формирований прежде, чем заснуть под звездами (специальная роскошь - Вы не можете видеть их в Каире!)
The following day we went to Crystal Mountain and Black Mountain in Bahariya, and saw some of the springs in Bahariya- what make it an Oasis I guess. We also drove into this village on the way back for some reason, and walked around with a large coalition of large eyed children in tow. They brought us to the spring, which was clear at first, but then flowed into a muddy pond/large puddle (not sure which), in which goats and ducks and turkeys and children slopped around. They were also very excited to show us this bird, a tropical looking creature, definitely floppy and dead, great fun for them to play with although we declined. We did eat the dates they offered though, before getting back in the jeep. That night we slept out in the Sandy dessert in the sand dunes, again great food and music. We also saw a scorpion!! Miriam was walking and was lucky enough to spot it before it spotted her. We all wanted to take a look at it, but when the Bedouin guys got wind of what was going on, they smashed it with a log as quick as can be. They told us that in the past they've cut open people's legs and sucked the poison blood out after they've been bitten. Yikes! We also saw a lot of scarab beetles, drank a lot of tee, and had some running races and wrestling in the sand. One of the guys had been in the Saka part of the Egyptian army, which is the most intense part (he said they have to eat live chickens and kill snakes and live in the desert for three days in the summer and sleep on Mt. Sinai in the winter and run around a lot). Anyways, he won all the contests easily. We slept a bit earlier, and got up a bit earlier the next day to get to the bus by 8. Another instance where we didn't really know how we'd get there or anything, but everything of course worked out. We got to downtown Bahariya and got on right at 8. The bus was mostly Arab guys, some women, a Spanish couple, and of course us four Americans. No AC, but we rode with the windows down and the wind was actually quite nice. An hour into the busride there's this exploding sound. I thought it was a gunshot at first, just cus some of the guys had brought their guns onto the bus, but it was just the tire blowing out. At this point we're in the middle of the desert of course. Most of the men get off the bus and the women look out the windows. There's some yelling in Arabic, then we just keep going (driving on the blown tire), the bus rather lopsided. Another hour passed and then with a slow fart, another tire went out. Same scenario again, except this time when we start off, the bus is noticeably tilted to one side. I was happily seated on the upside, which I for some reason decided would be safer if we rolled. All the rest of the way to Cairo cars honked to let us know (as if we didn't know), that two of the tires were blown. We mostly just took the attitude that it was hilarious, as the driver necessarily slowed down a fair bit after the bus was that lopsided, so it didn't feel too dangerous. When we finally got off the bus in Cairo, I saw how the back tire especially was barely there anymore, just shreds! I love Egypt! Can't wait for next adventure.